Image Alt

Over ons

Get to know us

2 outdoorliefhebbers en hun hond

Leuk dat je meeleest met onze outdoor avonturen! Wij zijn Thomas & Sylvia en wij reizen (meestal) samen met onze Australische herder Bruno door de Europese natuur. We zijn vaak te vinden in de Alpen, maar gaan ook op zoek naar andere mooie plekken. We laten je in deze outdoor blog graag zien hoe veel mogelijkheden er zijn om buiten het avontuur op te zoeken!

Thomas

Ik kom al sinds mijn jeugd in de bergen en ben dit ook steeds meer gaan waarderen. Het is heel fijn om met je rugzak de natuur in te trekken en je onder te dompelen in mooie uitzichten en leuke avonturen. Ik hou van een uitdaging en beklim dan ook graag de toppen om van zoveel mogelijk uitzichten te kunnen genieten.
Het vinden van de leukste en mooiste routes is voor mij een leuk proces, en het is vaak zoeken naar de juiste route informatie bij een mooie foto op internet. Daarom wil ik graag de informatie over onze tochten delen zodat ook jij kunt genieten van de avonturen en uitzichten die wij tegenkomen.

Sylvia

Hoewel ik niet van kleins af aan ben opgegroeid met het outdoor leven, zou ik me nu geen ander leven meer voor kunnen stellen. In de natuur voel ik mij op mijn best. De vrijheid die je ervaart wanneer je zonder verplichtingen op pad gaat, en de verhalen die we maken staan me voor altijd bij. Het mooiste vind ik dat de verscheidenheid aan activiteiten ontzettend groot is. Je kunt echt van alles doen, maar stiekem blijft Klettersteigen wel mijn favoriet. In deze blog wil ik jullie laten zien dat je echt geen ervaren alpinist hoeft te zijn om de leukste avonturen in de natuur te beleven.

Bruno

Ondanks dat ik pas 2 jaar oud ben heb ik al veel avonturen meegemaakt. Net als mijn baasjes houd ik van de bergen en snuffel ik het liefst heel de dag door. Als ik een stukje sneeuw zie ben ik helemaal niet te houden! Maar ik vind het ook heerlijk om met de kano mee te gaan en lekker een dutje te doen.
Ik ben echt een mensen liefhebber dus als ik je een keer tegen kom zou ik graag lekker met je willen knuffelen!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on